Actief, Competitief, Creatief, Leerzaam, Teambuilding
Thema

Weet jij wat een chainreaction is? Vertaald in het Nederlands hebben we het dan over een kettingreactie. Het lijkt op een soort Domino D-Day, maar dan met allerlei materialen. Maar kan dat ook als online bedrijfsuitje? Tuurlijk! Ons product Chainreaction Online is echt heel erg leyuk! Samen werken aan een hele mooie kettingreactie met verschillende materialen. Uiteraard werk je bij Chainreaction Online in teams, dus de pret kan je delen met je teamleden, maar laat wel je eigen creativiteit en bouwinzicht de vrije loop. Blijf goed communiceren, want alle segmenten moeten naadloos op elkaar aansluiten, zodat je uiteindelijk eindigt met één grote kettingreactie-finale!

Chainreaction online:

LOCATIEOnline
TIJDSDUUR2  uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 750+ personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingInspiratievideo
Hard- en software voor online meeting en presentatieTechnische ondersteuning
 EXCLUSIEF
BTW 
  
BIJZONDERHEDENOPTIONEEL: Alle deelnemers een leuk pakketje thuisgestuurd, met verplichte onderdelen voor de chainreaction.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

    Blijf op de hoogte

    chainreaction online s

    Tour Reviews

    There are no reviews yet.

    Leave a Review