Actief, Competitief, Teambuilding
Thema

Onze Escape Game Online is een combinatie tussen een city game en een online escape room. Het beste van beide werelden levert een uniek online bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje. De escape game is een activiteit om nooit te vergeten. We laten je los in een online wereld, die veel vragen oproept. Om duidelijkheid te krijgen, ontvang je vragen en opdrachten, die je online met je collega’s moet oplossen. Uiteraard ben je niet alleen, want jullie werken in teams. Hoe meer je oplost, hoe dichter je bij de oplossing komt. Je voelt de spanning van de escape room, maar dan vanachter je computer. Laat je meeslepen in deze online Escape Game en wij weten zeker dat je hier nog lang over zal napraten!

Escape Game online:

LOCATIEOnline
TIJDSDUUR2  uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 500 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingSpannende vragen en opdrachten
Hard- en software voor online meeting en presentatieTechnische ondersteuning
 EXCLUSIEF
BTW 
  
BIJZONDERHEDENOPTIONEEL: Alle deelnemers een leuk pakketje thuisgestuurd, met geheime boodschappen of materialen die nodig zijn voor het spel.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

    Blijf op de hoogte

    escape game online bedrijfsuitje s

    Tour Reviews

    There are no reviews yet.

    Leave a Review