Actief, Creatief, Cultureel, Feest, Leerzaam, Lifestyle, Teambuilding
Thema

Een percussie workshop online of een online djembé workshop, maar dan net even anders. Daarom heet het ook Percussion on Trash. Dat overal muziek in zit, dat bewijzen we wel met deze online workshop! Hier geen echte djembé en drum, maar alledaagse voorwerpen zoals pannen, emmers en kisten. Kies je favoriete instrument en we gaan samen met de begeleider aan de slag. Tijdens deze percussie workshop online eindigen we met een spetterend muziekstuk. Je zult merken dat ieder voorwerp een ander muzikaal geluid geeft. Genoeg te kiezen of op kantoor, want een prullenbak of melkpak swingen net zo goed als een echte djembé! Tijdens deze online percussie workshop, gaan jullie als volleerd muzikanten aan de slag en vormen je eigen percussie on trash band. Wie weet scoren jullie samen wel een echte mega hit!

Percussie workshop online:

LOCATIEOnline
TIJDSDUUR1,5  uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 500 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingLeuke thema’s
Hard- en software voor online meeting en presentatieTechnische ondersteuning
 EXCLUSIEF
BTW 
  
BIJZONDERHEDENOPTIONEEL: Alle deelnemers een leuk pakketje thuisgestuurd, met een eigen ‘muziekinstrument’ voor de workshop.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

    Blijf op de hoogte

    Tour Reviews

    There are no reviews yet.

    Leave a Review