Actief, Competitief, Feest, Leerzaam, Lifestyle, Teambuilding
Thema

Een pubquiz online is een perfecte vervanging voor een pubquiz in de kroeg. En ook tijdens deze online pubquiz kom je erachter, wie de bolleboos van het bedrijf is en wie nog even terug in de schoolbanken moet. Maar bovenal is een pubquiz heel gezellig en leuk, wat natuurlijk tijdens online bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje heel belangrijk is! Deze online activiteit staat garant voor een avond vol plezier, gezonde strijd, spanning en gezelligheid! Je bepaalt zelf hoe je quiz eruit ziet. Wil je vooral de algemene kennis van je collega’s testen? Kies dan voor de pubquiz waarin verschillende thema’s als geschiedenis, topografie, biologie en actualiteit naar voren komen. Zijn jullie echte muziekliefhebbers? Dan is de muziekquiz echt iets voor jullie! Maak indruk met je kennis over artiesten, hits en muziekinstrumenten. Welk thema je ook kiest, de online pubquiz is altijd een succes!

Pubquiz online:

LOCATIEOnline
TIJDSDUUR2  uur
AANTAL DEELNEMERS15 – 500 personen
 INCLUSIEF
Professionele begeleidingLeuke vragen
Hard- en software voor online meeting en presentatieTechnische ondersteuning
 EXCLUSIEF
BTW 
  
BIJZONDERHEDENOPTIONEEL: Alle deelnemers een leuk pakketje thuisgestuurd, met diverse versnaperingen voor tijdens de pubquiz.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze activiteit? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ontvang je liever een uitgewerkte offerte, click dan op de button hieronder. Uiteraard kan je ons ook altijd bellen of mailen. 

    Blijf op de hoogte

    Tour Reviews

    There are no reviews yet.

    Leave a Review